Proefslapen

Proefslapen voor € 7,50

Ons doel is om iedereen die serieus is over slaap kennis te laten maken met het unieke Pritcher DUO. Dat kan niet helemaal gratis. De verzendkosten alleen al bedragen € 12,-. We hebben liever klanten die bewust kiezen en het niet erg vinden om – indien het kussen geretourneerd wordt – een heel klein beetje in de kosten te delen. 

Proefslapen

Probeer hoe een echt hoofdkussen je slaapkwaliteit verdubbeld. Je slaapt rustiger en langer aan een stuk, dankzij het in perfectie doorontwikkelde design.

  1. Beter formaat
  2. Betere stabiliteit
  3. Beter comfort
Onze filosofie

Alles draait bij ons om ongestoord slapen. Dat is de kern van goed kunnen doorslapen. Het hoofdkussen is de nummer 1 slaapverstoorder voor de meeste mensen. Hoe beter het hoofdkussen, hoe beter je doorslaapt en oplaadt.

Proefslapen

Proefslapen werkt eenvoudig. Je koopt het kussen en bevalt het binnen 7 dagen niet, dan stuur je het terug en krijg je het aankoopbedrag, minus € 7,50 terug. 

Ben je om wat voor reden niet tevreden, dan meldt je het kussen aan voor retour. Je krijgt een retourlabel en stuurt het terug.

Een kussen is een hygiene product dat we niet meer kunnen verkopen. Maar we gooien ze ook niet weg. We stomen ze en geven ze aan o.a. de daklozenopvang.

Omdat de kosten van productie, verzending en herdistributie hoog zijn, vinden we het redelijk dat je een heel klein beetje bijdraagt in de kosten. Als € 7,50 een probleem voor je is, dan ben je waarschijnlijk ook niet het type klant dat bij ons past.

Levenslange support

Ben je tevreden met je Pritcher DUO dan profiteer je van onze bekroonde service.

Elke vulling is na verloop van tijd uitgewerkt. Voor een klein bedrag (€ 39,-) kun je de kussens insturen en vullen wij ze opnieuw. Zo slaap je altijd op kussens in topconditie.

Waarom 7 dagen? Na 3-4 dagen weet je echt wel of het kussen bij je slaapstijl past.

90% van de kopers is 100% tevreden

Proefslapen werkt eenvoudig. Je koopt het kussen en bevalt het binnen 7 dagen niet, dan stuur je het terug en krijg je het aankoopbedrag, minus € 7,50 terug. Je kri