Het unieke Pritcher Classic kunt u nog steeds vervangen

Bent u tevreden met uw Pritcher Pillow (het origineel), blijf erbij en vervang het of koop er een bij.

Dit kussen is een juweeltje door het grote aantal bewerkingen en constructie. Maar daardoor ook moeilijk te maken. Een voordeel voor u, een nadeel voor ons.

We maken deze klassieker tot onze voorraad materialen hiervoor op is (hieronder ziet u aktueel hoeveel we er nog kunnen leveren). U kunt het vervangen voor de originele prijs.

Inclusief gratis witte sloop: voegen we automatisch toe.

Bestellen kan hier >>. U betaalt pas bij verzending.

28 op voorraad

Formaat

Het Pritcher hoofdkussen is 46 cm X 36 cm en ± 14 cm hoog. Dit is ruim voldoende voor je hoofd en daarnaast belangrijk voor andere functionaliteiten als een stabiele hoogte waarvoor een hoge vuldensiteit nodig is.

's werelds lichtste

Pritcher is ’s werelds lichtste hoofdkussen dat slechts 540 gram weegt. Hierdoor is het 100% ‘hannesvrij’ en samen met de andere designelementen 100% functioneel om perfect door te slapen.

Bekijk voorbeeld

Gewicht en formaat zijn cruciaal om goed te slapen. Elke slaaphouding vergt een andere positie. 

Op uw zij ligt u meestal in een halve foetes-houding. Dat vergt dat uw kussen een kwart slag moet meedraaien en blijft aansluiten op uw hals. Dat moet zonder moeite kunnen. Onmogelijk met een plomp (schuim)kussen. Daarom is een Pritcher licht en compact.

Twee vullingen

Een Pritcher Pillow heeft twee vullingen die gescheiden van elkaar in het kussen zitten. Onder de tijk van de voorzijde zit een 100% dikke wollen laag. Deze geeft vorm en zorgt ervoor dat je niet in het kussen zakt, maar dat het kussen toch flexibel is (in tegenstelling tot schuimkussens). Onder deze wollen laag zit een balvezel. Deze zorgt voor hoogte, zachtheid en veerkracht.

Het biedt een voorzijde die wat steviger is en een andere zijde die zachter voelt als je dat tijdens je slaap prettiger vindt.

Wollen laag

De wollen laag is één van de innovaties in het Pritcher Pillow. De wol is afkomstig van Nieuw Zeelandse schapen. Deze vachten worden in Engeland traditioneel verwerkt tot het product zoals wij het willen hebben.

Vulsleeve

Op de foto zie je een open model van het hoofdkussen. Achter de rits aan de zijkant tref je de vulsleeve (3) aan. Deze beschermt de rits voor de vulling en maakt het mogelijk dat je zowel bij de wollen laag (2) als de vulling kunt voor onderhoud. Uniek in elk detail.

Vorm

De gecurvde onderzijde sluit aan op je schouders, maar dan ook perfect. Door het gewicht van je hoofd vult het kussen je nekholte. Deze combinatie is cruciaal om door te slapen en nekklachten te voorkomen.

In plaats van met je schouders OP het kussen te liggen vormt het Pritcher Pillow één geheel met je hals en hoofd. Op de illustratie zie je de verhouding met een standaard kussen.

Alle zijden

De unieke combinatie van vorm, formaat, vulling en constructie maakt dat je op alle zijden van het Pritcher Pillow kunt slapen waarbij elke zijde net een ander comfort geeft.

De voorzijde met wollen laag is het stevigst. De achterzijde is het zachtst. Rechtop biedt het hoofdkussen meer hoogte en lig je in een soort heerlijke gondel.

We helpen je op weg met een betere slaapervaring door de ‘quick start’ mee te zenden.

Handmade

Waar 95% van de kussens niet meer zijn dan een gevulde zak of pak schuim is Pritcher een authentiek handgemaakt hoofdkussen met een gepatenteerd ontwerp.

Het ontwerp, het dessin en merknaam zijn beschermd. Het hoofdkussen bestaat uit 68 onderdelen/handelingen. Elk kussen wordt met de hand in elkaar genaaid. Haute couture voor je hoofd.

100% op maat

Je maakt je Pritcher eenvoudig op maat. Dankzij de geïntegreerde vulsleeve kun je bij de wollen laag en de vulling. Je voegt eenvoudig vulvezel toe (steviger) of haalt er wat uit (zachter). De vulling was je eenvoudig in een wasnetje waardoor deze weer ‘als nieuw’ is. En je krijgt extra vulling meegeleverd.

Succesvolle aanpak

Hoofdkussens zijn onze hoofdzaak. Dat is uw garantie dat we alles doen voor een perfect product. U kent ons van de beste media.

100 prototypes in 18 maanden

Opnieuw uitvinden betekent dat je alles, maar dan ook alles opnieuw doet. Zo hebben we eigen testmethodes ontwikkeld om te komen tot de beste vulvezel. Dit voor de optimale veerkracht (comfort) en weerstand (stabiele slaaphoogte).