De ALLERLAATSTE exemplaren. U ziet de voorraad in de shop.

Formaat

Het Pritcher hoofdkussen is 46 cm X 36 cm en ± 14 hoog. Dit is ruim voldoende voor je hoofd en daarnaast belangrijk voor andere functionaliteiten als een stabiele hoogte waarvoor een hoge vuldensiteit nodig is.

Wollen laag

De wollen laag is één van de innovaties in het Pritcher Pillow. De wol is afkomstig van Nieuw Zeelandse schapen. Deze vachten worden in England traditioneel verwerkt tot het product zoals wij het willen hebben. De dikte en de dichtheid is tot stand gekomen na veel testen.

Vulsleeve

Op de foto zie je een open model van het hoofdkussen. Achter de rits aan de zijkant tref je de vulsleeve (3) aan. Deze beschermt de rits voor de vulling en maakt het mogelijk dat je zowel bij de wollen laag (2) als de vulling kunt voor onderhoud. Uniek in elk detail.

Vorm

De gecurvde onderzijde sluit aan op je schouders, maar dan ook perfect. Door het gewicht van je hoofd vult het kussen je nekholte. Deze combinatie is cruciaal om door te slapen en nekklachten te voorkomen.

In plaats van met je schouders OP het kussen te liggen vormt het Pritcher Pillow één geheel met je hals en hoofd. Op de illustratie zie je de verhouding met een standaard kussen.

Handmade

Waar 95% van de kussens niet meer zijn dan een gevulde zak of pak schuim is Pritcher een authentiek handgemaakt hoofdkussen met een gepatenteerd ontwerp.

Het ontwerp, het dessin en merknaam zijn beschermd. Het hoofdkussen bestaat uit 68 onderdelen/handelingen. Elk kussen wordt met de hand in elkaar genaaid. Haute couture voor je hoofd.

Meer weten over hét verschil >>

Laatste exemplaren OP=OP

Speciaal als u een tevreden bent met uw Prticher Pillow. Koop dan een van de laatste exemplaren zodat u de komende jaren heerlijk slaapt.

We bieden ze aan voor € 98 (was € 119,00). Uw voordeel  € 21,00. Inclusief gratis verzending.

Het kussen is gevuld met de nieuwe SR (soft resiliance) vulling. Deze bestaat uit een mix van de bekende balvezel en latex sticks. Deze vulling gaat 2-3 zo lang mee als de ‘oude’.