Een echt hoofdkussen

Ongestoord slapen

Ongestoord slapen is het verschil in slaapkwaliteit en daarmee het verschil in energie tijdens de dag.

Het verschil in hoofdkussens is in welke mate ze je ongestoord laten doorslapen. Het Pritcher DUO geeft de allerbeste bewezen slaapkwaliteit. Dit is waarom:

Pritcher DUO Best Pillow in the World

Gebaseerd op succes

Het Pritcher DUO is een doorontwikkeling van ons eerste gepatenteerde kussen uit 2016. Dat is ontworpen na 1,5 jaar ontwikkeling en 147 prototypes. Het Pritcher DUO is de opvolger waarin meer dan 10.000 klantervaringen zijn verwerkt.

Pritcher DUO Best Pillow in the World

Het concept van 2 kussens

Het concept van 2 kussens is ontstaan in onze zoektocht om de 2 noodzakelijke functies van je hoofdkussen te verenigen. Namelijk: een stabiele slaaphoogte & aanpasbaar comfort.

Na tientallen experimenten bleek dat twee aparte kussens met twee aparte vullingen de perfecte combinatie oplevert. Het levert stabiliteit (non flat) en zacht comfort, iets dat met geen ander type kussen te realiseren is.

Pritcher DUO Best Pillow in the World

Non flat, aanpasbaar comfort

Ongestoord slapen betekent (1) niet in het kussen zaken, dus een stabiele slaaphoogte. (2) aanpasbaar comfort, dus zacht, met behoud van veerkracht. Dat is wat Pritcher DUO uniek maakt. De ultieme test is die met het gewicht van een mensenhoofd (4 kg). Je ziet stabiliteit en zachtheid verenigt.

Pritcher DUO Best Pillow in the World

Slim formaat en vorm

Het formaat speelt een grote rol bij ongestoord slapen. Hoe groter hoe meer vulmateriaal nodig is om niet in het kussen te zakken en hoe zwaarder/logger het wordt. Te weinig vulling is inzakken, heel veel geeft een log kussen. Daarom konden wij geen antwoord vinden op de vraag waarom kussens het formaat hebben waarop een paardenhoofd past?

Het Pritcher DUO is precies goed, niet te groot, niet te klein. Je hoofd ligt vrij zodat je natuurlijk koel ligt. De gecurvde onderzijde sluit perfect op je schouders aan.

Pritcher DUO Best Pillow in the World

Perfecte densiteit & veerkracht

Het uitgekiende formaat heeft als voordeel dat je de stevigheid heel precies kunt regelen. Zowel in de basis door meer of minder vulling te gebruiken, als tijdens het slapen.

Door de perfecte densiteit (= de hoeveelheid vulling in verhouding tot het volume) zijn beide kussens zacht en vormbaar, maar kun je door de gebruikte materialen toch meer of minder stevigheid hebben.

Shangri-La Paris

Start met 7 dagen proefslapen

Probeer Pritcher DUO 7 dagen. Bevalt het niet dan krijg je het aankoopbedrag terug minus € 7,50. Vinden we redelijk en we zijn er niet voor koopjesjagers.

Pritcher DUO

De keuze van de beste

Wil je bewijs voor wat het beste is? Kijk naar de allerbeste hotels als het Four Seasons.

Je ziet er nooit nooit een gimmick kussen. De kwaliteits-standaard is het DUO concept, omdat het de beste optie is.

Kies je voor een gimmick of een

echt kussen

Je herkent een gimmick kussen aan nietszeggende woorden als ‘orthopedisch, ademend, ventilerend, hypoallergeen of koele zijde’. Het is nonsense en doet niets voor je slaapkwaliteit.

Een echt hoofdkussen is in alles overdacht en ontworpen met het doel om je omgestoord te laten doorslapen.

Pritcher DUO fillings