Er zijn al een aantal succesvolle pilots geweest. Nu de generale repetitie.

Gratis Masterclass, Master your sleep

Naast ontwerper van het Pritcher Pillow en de PIllow Wrapper, heb ik de afgelopen 3 jaar gewerkt aan een revolutionair eenvoudige manier om niet wakker te liggen door gedachten. Nadenken over werk/privé is de nr. 1 oorzaak van slaapverlies.

Het revolutionaire is dat het een vaardigheid is waarmee je snel (weer) slaapt, zonder last te hebben van gedachten over werk/privé.

Je het – in 1 uur – middels de Masterclass, Master your sleep.

Ik zou graag nog een aantal generale repetities doen en wil daarin ook investeren:

Heeft u een bedrijf of team?

Een uitgeslapen organisatie is de basis voor elk (persoonlijk) succes. Ik bied u de Masterclass, Master Your Sleep gratis aan voor 10-15 personen (twv € 1250), in ruil voor feedback.

Daarmee heeft u een leuke, zinnige training voor een probleem van vrijwel iedereen.

Bent u actief in HR?

Zou u het leuk vinden eens te sparren (kan ook online) over welke rol slaap inneemt in de vitaliteits-driehoek: slaap – gezond eten – gezond bewegen? En hoe je dit opschaalbaar kunt uitrollen in een organisatie.

Bent u actief in de media?

Bent u verbonden aan een tijdschrijft en zou het leuk zijn om op een innovatieve manier iets met ‘slaap’ te doen dat wel effectief is? Laten we kijken hoe.

Bent u een zorgverlener/ondernemer?

Bent u actief in fitness, wellness, fysiotherapie of ander segment waarbij slaap een rol speelt. Slaap is een onderwerp dat aandacht heeft en waarvoor mensen een oplossing zoeken. Ik zou graag samen bekijken hoe dat een win-win kan zijn.


Ook als bovenstaande niet van toepassing is, maar heeft u, na het zien van de website opmerkingen (bijv. dat iets niet duidelijk is) mail het aub. Het helpt om de boodschap goed te communiceren.

Als het niet van toepassing is, zou u dan willen helpen met uw mening over de cover. Klik hier voor slechts één vraag >>

U kunt mij bereiken op 06.33655480 of mjwlinssen@gmail.com

Hartelijk dank.

Milco Linssen
Oprichter

Er zijn al een aantal succesvolle pilots geweest. Nu de generale repetitie.

Of stuur nu een e-mail